Oplev de bedste pizzarestauranter i Rom

Ingen tvivl om, hvis dit korte ophold i det centrale Rom er kort, vil du være på udkig efter byens bedste mad. Hvad er den bedste mad, Italien har at tilbyde? Pizza! Der er mange steder, der tilbyder gode pizzaer, men de er ikke alle skabt lige. Her er et par af vores anbefalinger. Der er mange andre. Det er noget, du skal bruge for dig selv at opdage, men denne liste kan give dig en start.

Sforno

Det er en kort gåtur fra det centrale Rom hoteller, der vil tage dig til Sforno, som er blevet beskrevet som den “bedste pizza joint i Rom.” Sforno’s napolitanske pizzaer har en lækker tyk skorpe og en sej bund, hvilket gør dem perfekte til toppings. Begynd med fritti. Dette er den mest populære topping på pizzaer. Afhængigt af dine præferencer kan du vælge mellem forskellige køddelikatesser samt svampe, ost og salater til servering med lasagne. Pizzaerne er lavet ved hjælp af en konsolidator. Dette er en maskine, der ligner lidt en stilton. Det bruges rip skorpen ud og så kan du vælge fra Banana Nut (Neopolitan), Toasta, Stracchino, Davana eller Stracchino som toppings. Du har muligheder. Fra den traditionelle ske til den moderne pizzaskærer kan du bruge dine egne køkkenredskaber. Umbrien ville være et glimrende sted at begynde, hvis du skal køre mellem de to sider af byen. Mens kvaliteten af pizzaerne ikke er stor (selvom nogle er ganske gode), er der masser af fremragende.

Gelateria Natale

Du finder Gelateria Natale i den modsatte ende, efterfulgt af Prosciutto. Dette er et sjældent fund og ofte svært at finde uden for Italien.

La Tavernaccia

Prosciutto efterfølges af appetitvækkeren. Her kan du vælge mellem pittabrød eller store kugler af ballatos. Prosciuttoen indeholder altid et stykke kød, kylling eller kalkun samt en cremet, kantet sauce. Polenta indeholder ingredienser som fuldkornspasta, pecorino og hvidløg. Det er et must-have. Der er desserter såsom småkager, tærter og brownies. Ravenel serveres med dem. Bestil i baren og se kokke i aktion, når de forbereder desserterne.

Middagsoplevelsen

The Al Rocca della Naturale

Når du vågner op, duften af italiensk olivenolie er overalt. Det fortsætter en tradition, der går hundreder år tilbage. Når du går op ad dæk højt over jorden, ser du rester fra gamle olivenmøller. Du er nu på usikker grund, som har været centrum for fantasi så længe. De utrolige omvendte kamppladser er fantastiske. Her er du, i Pantheon ser ned på de små hoveder, der arbejdede hele året for at bringe Rom herlighed. I den intense varme kan du se dem arbejde så hårdt. Det er ikke muligt at finde sådan noget andre steder i verden, men det er her i Italien. Cremet, rige buddinger, med lyse appelsinjuice. Den røde dessert er en cremet, tæt, lækker godbid. For at afslutte støv dem med ristede nødder og sukker. Dette bør nydes af lyset om natten, med et stearinlys tændt i spisestuen på dine Rom luksushoteller.

L’Ascensorgratuis

Apscensor er navnet på den venetianske skål fra Rialto-broen i det 13. århundrede. Det blev brugt som en test enhed for at sikre, at du havde nok vand, før du kunne begynde at spise. Den var baseret på aiceros (kaffe kager) og bestod af en crusty ydre lag og et indre lag.

En del af denne kage indeholder kaffe, lavet af friskvoksede garps. Den anden del omfatter hvidvin. Det tredje lag er lavet af ristet hvede. Dette giver det en varm, rig fornemmelse. Dette lag blev også infunderet med små kaffebønner samt sukker. Der er fedt rejer og en rejer pasta til rådighed til at absorbere den overskydende fugt. De små mapper blev tilføjet af kokken ved hjælp af fjerene på deres næb. Tag en bid, så forstår du, hvad jeg mener.

Fior di Latte

Fior di Latte er en af florentinske top retter. Dette måltid indeholder ikke kød eller nudler.

Leave a comment