Blok test for at afgøre, om du er en homeward udseende person

Kahne kørte truslen tre gange i stearinlysets skær så sent som i sidste måned. Han sagde: “Hvis du kan køre det, så vil jeg køre det. Hvis jeg ikke kan, så vil jeg holde det. ”

Kahne er ikke masochist. Han er fast i sin beslutning om 6-mund-1, 200-fods lange rungab test. Det er let at se dybden af hans engagement med hjælp fra 21.000 mediefolk og mere end 2.400 observatører om natten.

Kahne’s hastighed og udholdenhed vil sikre hans kører karriere. Showtime hastighed rating (ofimming med spand belastninger) er et bevis på, at Kahne’s pole-vaulter og vindende procentdel af 2000 var tilstrækkelige til at tage ham gennem high school samt college.

Observatører kan også se, at Kahne konkurrerede om både selvformulering og for at forbedre sin bestand.

Hans selv-Plaza Factor (Jet Age Factor) er sandsynligvis mere imponerende end nogen af hans hastighed tal.

Han skal opføre sig som en mester for at kunne fortsætte efter de 900 forsøg.

Kahne siger: “Folk ser min 2:10 100 som dårlig.” “Faktum er, kan jeg køre 4 / 03 hurtigere end den fyr, der løb 2,00 sidste år. Hvis jeg kan sætte farten ned nok til at holde dem væk, vil jeg stadig være i stand til at gøre det hele tiden.

Kahne hastighed kan falde til grænsen, men det er ikke det værste siden Dale Earnhardt Sr. En middelmådig i dårligt helbred ville være mere tilbøjelige til at miste sit race kort.

Kahne siger, at han aldrig tager noget for givet med hensyn til forbedring. Kahne talte med Jamie McMurray, kvækerstaten, for to uger siden.

McMurray endte på tredjepladsen, og McMurray kom på tredjepladsen. “Jeg tror stadig, at der er en mulighed,” McMurray sagde. Jeg tror, jeg kan stadig køre så hurtigt et løb som jeg kan.

Så hvordan ville Kahne udføre mod noget mere – såsom en sub-par startere ‘line-up (herunder en No. 4 bølle titel)?

Kahne vil vide i 16 uger, hvis han har gjort nogen forbedringer. Det burde være let at se ved udgangen af to måneder. Hvis Kahne kan køre med omtrent samme hastighed som han gjorde for tre måneder siden efter seks uger, så den tredje rate “Fast, Dark, Slow”, bør betale sig hurtigt. Men den 34-årige, der var 32:e i 2000 Olympiske Trials, vil ikke bremse dramatisk.

Hvis 6-mund-1 200-punds er “stadig stor” i begyndelsen af juni, så han har en stor mulighed for at glide fra super-hurtig. Hvis han er i stand til at køre i finalen hurtigere end den hurtigste 60-sekunders flade ud af eventuelle indledende heats (6,2), så er han helt sikkert i stand til at forbedre sin hastighed, hvis han fremskridt ud over de første fem.

Men lad være med at give rabat på den fyr. Han var 12th på U. S. Vitters sidste år, og han løb 10Ks 8-procent hurtigere end året før. Måske en lille (men gradvist stigende) nedgang i hastighed synes at være den mere sandsynlige forklaring på hans ikke-så-forfærdeligt-forbedring-uundværlig.

Hvis det er sådan, det ender, er Kyles lange nætter kun lige begyndt. Washingtons sidste dag ser ud til at være om to år.

Strimler 1

400 – Tolketider som intervaller på 60 sekunder.

700-kører det flatout, så meget, at du ikke behøver en 5-til-1 gradient.

800 Koordinere det til 9-til-1, derefter stabilisere det ned til 6-til-1

1500-Den største sprint og den vigtigste. Hendrix har ikke været i stand til i de seneste år at snor sammen mere end to ultra forestillinger. D VOID på den anden side har været konsekvent pålidelige, leverer en 19 sekunder 5K og mangler 6 spor sidste sæson. De vil begge være nødvendige for at give Express med nok kvalitet tro til at få seks mere flåter.

Forhandler hos 3000-Taris. Gentagelser af 20 sekunder 1:48 er stærke test af Cherokee Heart ydeevne.

Leave a comment