Uanset din alder, der er mange fordele ved dating i teknologiens tidsalder. Den første er, at det er lettere at finde nogen, der har lignende interesser og mål, og det er mindre besvær at møde dem. For det andet, når du møder den specielle person, du har en bedre chance for at skabe en varig forbindelse. Dette gælder især, hvis du har adgang til online dating websteder. Faktisk, mange mennesker har fundet deres drømmepartnere gennem disse websteder.

College-alderen og post-college-alderen amerikanere

En nylig undersøgelse foretaget af Pew Research Center viste, at amerikanere i college-alderen og post-college alder får mest ud af dating i det 21. århundrede. Mens tågen kan være i tankerne for de fleste, de store og små har ikke helt regnet deres kollektive hjerner ud endnu. Den gode nyhed er, at i den store dårlige verden, de kommer til at tage nogle af de største beslutninger i deres liv. Derfor, det var kun naturligt, at de ville være de bedste dommere, når det gjaldt at vælge en partner til livslang fling eller livslang venskab. Heldigvis behøver dette ikke ske, hvis kun de rigtige partnere er på billedet. At få det bedste af det bedste i biz er ikke så svært, som du kunne forestille dig.

Middelaldrende amerikanere

En ny rapport fra Pew Research Center afslører, at middelaldrende amerikanere har fundet en måde at få mest muligt ud af deres digitale bryg. Gizmoen kan være den mest almindelige form for interaktion for de uindviede, men det er også bevist, at ældre voksne bruger teknologi til melodien af en nyfundet sexiness. En af de mest overraskende fund er, at ældre bruger digitale teknologier oftere, end de var for et par årtier siden. Nogle indrømmer endda at have brugt digital dating websteder og apps. Dette er en betydelig ændring fra et par år siden, when most dating aficionados were still in high school.

En anden nysgerrig faktoid er, at amerikanerne har brugt mobiltelefoner længere, end de har været på arbejdspladsen. En nylig undersøgelse foretaget af Bureau of Labor Statistics viste, at mere end 60 procent af landets mobilbrugere har en smartphone.

Ældre voksne

Der er en række styrker happn vs tinder – hvad er bedst og udfordringer, som ældre voksne står over for, når det kommer til online dating. Som resultat, der er behov for mere støtte og uddannelse til ældre voksne.

Heldigvis, ældre voksne kan finde hjælp. Mange ældre mennesker har allerede teknologi i deres hjem. Uanset om det er en tablet eller en bærbar computer, disse enheder kan hjælpe ældre voksne med at opretholde et socialt liv.

Teknologi kan også bruges til at hjælpe ældre voksne med at overvåge deres helbred nærmere. Dette kan give dem et mere aktivt liv og starte deres karriere. Ældre voksne, der har demens, kan bruge digitale værktøjer til at oprette forbindelse til deres kære. Imidlertid, mange apps og tjenester er ikke designet til ældre voksne.

For at tackle denne udfordring, nogle forskere udvikler apps og programmer, der kan gøre kørsel mere sikker for ældre voksne. Andre bruger automatiserede køretøjer til at studere førerens sikkerhed.

Tidligere undersøgelser har vist, at ældre voksne kan overvinde følelser af vrede ved hyppigere brug. Tilsvarende, nogle har fundet ud af, at de kan lære at omfavne nye teknologier ved at fokusere på deres styrker.

Cybersex

Internettet har ændret den måde, vi interagerer med andre på. I særdeleshed, seksuelle interaktioner er blevet ændret af nye teknologier. Som resultat, forskere og offentligheden har en bred vifte af meninger om cybersex.

Cybersex er en form for seksuel aktivitet, der finder sted over et computernetværk. Det betyder, at det udføres i et anonymt miljø. Det anses normalt for at være sikkert, men det kan stadig bære vira.

Folk engagerer sig ofte i cybersex for at flygte fra deres virkelige livsproblemer. Andre bruger det som en mulighed for at eksperimentere med nye seksuelle fantasier. Der er mange muligheder at vælge imellem, inklusive livestreaming, stemmechat, og tekstmæssig eller grafisk tekstfantasi.

I modsætning til det virkelige liv køn, cybersex er ikke udsat for risici for kønssygdomme eller graviditet. Deltagerne har også valget mellem at udleve en identitet, de ønsker. Nogle finder anonymitet erotisk.

Onlinepartnere kan rapportere negative konsekvenser af deres forhold, såsom tab af tillid, angst, og depression. På trods af disse risici kan cybersex være en positiv oplevelse, især hvis den ledsages af klar kommunikation.