Jeg tror, min hund er overvægtig

Der er stadig nogle fødevarer, der ikke er sunde, på trods af tilgængeligheden af mere sund mad og vitaminer. Nogle af disse kan være fatale. Forskere har rapporteret, at overvægtige hunde er det mest almindelige problem. Det er muligt at forhindre din hund i at blive overvægtig, hvis du har evnen og viden til at gøre det.

Hvad er årsagerne til hundens fedme?

Der er ikke nok øvelser

For at besvare spørgsmålet om, hvor ofte og hvor længe en hund skal udøve, er det korte svar at starte med korte gåture og øge længden af dine gåture. Begynd langsomt ved at tilføje i kraftige, uplanlagte øvelser som gåture og løber. Disse er den bedste form for motion for hunde. Du bør give din hund så meget tid som du kan. Giv ikke hunden til en, der ikke har tid.

Ikke nok mad

Det er ikke overraskende, at hunde er i stand til at spise næsten alt. Hunde har mulighed for at vælge, hvad og hvor meget mad de vil have. Hunde er ofte overfed for en række forskellige årsager, herunder tigger om scraps og er ikke særlig sundt.

Hunde er hårde og beskyttende i naturen. Hunde kan blive desorienteret, hvis de får mad, der er for lille eller for varm. Det er ikke et tegn på, at din hund er sulten. Det er en belønning i form Center for tiltrækning og velsmagende kalorier for dem.

Hunde over hele kloden gør det, fordi de elsker det!

Fedme kan gøre det vanskeligt at fodre din hund ordentligt. Dette er et dyrt problem at behandle. Det er en dyr og tidskrævende behandling. Folk er ofte uvidende om, at fedt kommer fra hunden og ikke godbidder.

Hunde er multi-søskende og kræver en bred vifte af kalorieindtag. Hunde skal fodres på samme måde hver dag for at opretholde en rutine. Hunde, der fodres sjældnere ud af kedsomhed eller for at undgå at udøve, vil tage på i vægt. Dette kan føre til overvægt og gøre det sværere at tabe kalorier hver dag. Forestil dig en familie, der spiser Alter. Men hvis du ønsker at tabe sig, din Body Mass indeks (lbs). Du har måske bemærket, at fastfood er en almindelig måde for os at spise. Dette er ikke en defekt, men en spiseforstyrrelse.

Fedme kan være et tegn på en alvorlig sygdom. Behandlinger er ofte nødvendige for disse sygdomme. Akut fugtig hudsygdom er ikke en sygdom, men en lidelse. Kronisk fugtig dermatitis kan være en sygdom og bør behandles i overensstemmelse hermed. Du må ikke fodre din hund, kommando! Hun vil ikke følge instruktionerne. Styrk ejere, “Sheel”, hendes mad og giv hende en anden ration. Vi gør dette med hende: Giv hende alternativ adgang til en ren skål og en aatching skål to gange dagligt, så hun kan mindst have et måltid om dagen. Foder ikke eller kost din hund mindre end hun er misundelig. Misundelsen vil falme efter et stykke tid. Du skal også forstå, at hunde opfører sig som hunde. Hun vil spise, hvad hun vil. Hun vil føle sig utilstrækkelig, hvis du tvinger hende til at spise for ofte. Du kan sætte hende op til succes og opbygge hendes tillid.

Du kan medbringe din hund til dyrlægen, lokale groomers, venner og naboer, hvis de er overvægtige. For at sikre, at din hund taber sig, skal du få nogen til at samle hunden op. Du kan stole på dine naboer og venner til at hjælpe dig i denne bestræbelse.

Tag din hund med til dyrlægen. Dette er det bedste råd, du nogensinde får. Du kan få hjælp, hvis du ikke selv kan gøre det. Det kan være dyrt. Det er dyrt! Selvom dyrlægen næsten altid vil være kvinde, kan dyrlægen stadig sende en hund til dig i en nødsituation.

Du kan være sikker på, at din hund vil blive frelst, hvis han er sund og ikke har haft nogen historie collie Eye Anomaly eller andre lignende problemer.

Leave a comment