Processen med at vælge den rigtige seng til dig er let. Der er mange faktorer at overveje. Du skal være opmærksom på alle detaljer, uanset om du foretrækker en fast, justerbar eller hoppende madras. Det er vigtigt, at den seng, du vælger, er behagelig, og at den let kan justeres i løbet af natten. Dette er nogle måder at indsnævre dine muligheder på.

Memory skum senge er velkendte for deres trykaflastende og hukommelsesfordele. De kan varme op, så sørg for at vælge en seng, der har køleteknologi. Gel memory foam senge med faseskiftematerialer i deres betræk er et godt valg til varme sovende. Selvom de er svampelignende i tekstur, kan polyurethanskumsenge være stærke. Disse senge er ikke så støttende som memoryskum.

Brooklyn Bedding er et af de mest betroede mærker for disse kontinentalsenge. Titan-sengen fra Brooklyn Bedding er en hybridseng med høj støtte, der har en neutral skum-følelse. Det kan også støtte tunge mennesker. Titan sengen er et godt valg til tunge personer. CertiPUR US har tildelt Allswell den højeste vurdering blandt alle sengeproducenter i denne kategori.

Nectar er kendt for sine materialer af høj kvalitet og overkommelige priser. Nectars signaturmadras er et godt tilbud. Det er en fremragende værdi med en livstidsgaranti og en et-årig søvnprøve. Det trelags memory foam design gør det til et godt valg for memory foam fans. Dens mellemfaste tekstur og trykaflastningsscore på 8,5/10 gør dette til et godt valg for personer med højt blodtryk eller høje kropstemperaturer.

Sidesovende vil elske Tuft and Needle Original-madrassen. Denne madras er en forbedret version af originalen, med et ekstra lag memoryskum. Fordi den er specielt designet til sidesokler, er denne madras et godt valg. Mint madrasser er et godt valg for dem, der sover varmt og har brug for en madras, der er kølig. Denne madras anbefales ikke til sidesovende.

En seng i en boks skal også have kantstøtte. De er ikke designet til at give kantstøtte og kan skubbe sveller mod midten. De bedste mærker i denne kategori tilbyder mere plads og er meget mere komfortable. Madraskanterne må ikke være for bløde. Det bør ikke være lavet af syntetiske materialer, men naturlige materialer.