Sådan spiller klaver – MusikTeori Basics og Compound Times Signatures

Jeg vil starte med at forklare nogle grundlæggende musikteori til at hjælpe dig med bedre at forstå, hvad jeg er ved at dele med dig. Dette vil for det meste tage fat på bunden af sammensatte tidssignaturer. Men før jeg forklarer det, vil jeg gerne have, at De hurtigt forstår nogle af de betingelser, vi skal drøfte.

Tidssignatur er et vigtigt udtryk, når du spiller klaver. Dette er vigtigt, fordi det vil vise dig, hvor mange beats der er indeholdt i hver bar, samt hvor mange gange de blev gjort. Herfra kan du lære mere om beats såvel som foranstaltninger.

Der vil du lære at læse sheetmusic. Men før du går videre, er det vigtigt at kende nogle grundlæggende musikteori.

Den første ting du skal gøre er at lære musiknavne og noter. Du vil se disse noter på klaverplader musik. Når du gør det, skal du bruge dem til at huske, samt at lære de grundlæggende, og hvordan man læser dem.

Dette er vigtigt, fordi hvis dette ikke er lært, vil du ikke forstå andre aspekter af at spille klaver, uanset om du spiller solo eller med andre.

Minder mig om at nævne, at øve er nøglen, som at lære klaver solo kan være trættende, men også givende. Bare for at gentage, tålmodighed er nøglen. Det vil tage tid, men du kan gøre det.

Denne artikel har hjulpet dig med at få styr på det grundlæggende, samt nogle tips og tricks til at lære at spille. Nu er det tid til at komme i gang.

Hvis du er villig, kan jeg anbefale Ruth Searle’s Rocket Piano kursus, som er den mest omfattende kursus på klaver. Ruth brugte Rocket Piano materiale til at lære at spille hendes klaver. Jeg bliver nødt til at fremhæve et par ting, så du kan se, at dette kursus er fuld af nyttige oplysninger og er let at forstå.

Det er vigtigt først at fokusere på akkordkataloget. Akkorderne danner fundamentet og nøglen til sangen. Du vil lære de grundlæggende akkorder, såsom C7, Klaver og C7. Derudover vil du lære specialitet akkorder er nødvendige for at spille jazz musik, eller Bachs Scott version.

Du vil være i stand til at spille både melodien sammen med akkorder. Du kan præsentere melodien med enten noder eller ved hjælp af klaverfaner. Akkorderne er nemme at lære enten individuelt eller i kombination. Du kan også vælge de noter, du vil bruge. Hvis du vil have noget endnu mere, kan du vælge den type tilstand, du vil bruge.

Du vil lære at spille alle former for musik, fordi kurset er grundig. Rocket Piano vil hjælpe dig med at lære enhver form for musik.

Rocket Piano vil tage enhver nybegynder til mellemliggende niveau. Men det bedste ved Rocket Piano er, at det vil begejstre, inspirere og motivere dig til at fortsætte med at lære og blive dygtigere på mange områder. Hvis dette ikke er nok til at overbevise, skal du bruge denne metode til at lære, hvordan klaver. Rocket Piano kan høres at blive troet.

Lad os se på kurset.

Rocket Piano, en overkommelig læring og undersøgelse instrument for voksne, børn og andre teenagere (OT Sick og Teens), vil løfte dine klaver færdigheder til et helt nyt niveau.

Komplet medAudio Video, Audio, e-bøger og andet læringsmateriale

Cafeteria udstyret med aktiviteter og en rutine, der kan gentages uden problemer, så børnene ikke keder sig eller kommer til skade.

Fire levende nye biblioteker er nu tilgængelige, med musik downloades uden omkostninger.

Du kan bruge dette system til at hjælpe dig med at forstå musik, klaver og andre musikalske koncepter.

Nyd spændende muligheder for at lære Keyboard eller Piano Online med de nyeste uddannelsesværktøjer

Der er ikke noget bedre tidspunkt end nutiden til at få klaverundervisning online. Programmet er let at downloade og kan bruges på enhver computer.

Leave a comment