Sådan bruges trådløse netværksprogrammer

Trådløse netværksprogrammer Del I C Internetadgang:* Kort sagt, bredbånd er DSL-lignende. Du kan få en 128kbps forbindelse, men det er fint, medmindre det er et ben og en halv eller mere! Til din computer. Opkald er en sidste mulighed, ligesom med internettet før. Hvis du vil have en hurtig, stabil forbindelse, er den hurtigste og mest pålidelige det bedste valg.

* Trådløst internet (hovednetværk): Dette er det vigtigste netværk, og hvad du skal bruge det til. Jeg anbefaler, at du installerer en trådløs adapter på din pc og sætte den direkte ind i din router. Det er bedst at tilslutte det direkte til din router, da du ikke behøver at bruge adaptere eller ledninger. Du skal slutte routeren til computeren. Hvis du bruger trådløse netværk, er dette noget, du ikke bør gøre. Den trådløse ting er meget rodet.

* LAN er lokalnetværket. Dette er dit primære netværk til din computer. Det er dejligt, hvis dine ting er alle i samme rum. Det er dog besværligt, hvis du har software og diske spredt rundt i huset.

* WAN, Wide Area Network: Enhver stumper af internettet ikke passer ind i dit netværk vil blive betragtet grænser. De føres ofte gennem din adapter til WAN eller splejses på privat LAN.

* MAN – De fleste internetbrugere, der bor i de udviklede lande har deres private internet-område, kaldet MAN. MAN står for Magnetic Area Network. Det er ligegyldigt, hvad MAN står som, så længe det er Science Based, vil det normalt passer regningen. MAN er både standardgatewayen for kabelforbundne LAN’er og trådløse LAN’er. Sluk for MANDEN, hvis du ikke ønsker at oprette forbindelse til internettet via en pc. Det kan du gøre ved at åbne Windows’ Kontrolpanel. Rul derefter ned til ALLE PROGRAMMER. Klik på linket “Avanceret fane”, og klik derefter på linket “Husholdning” nederst.

* Hvor hurtigt er du i stand til at få adgang til det? RAM-stigninger vil forbedre programmets ydeevne. Men for meget RAM kan føre til problemer. RAM- og harddiskhastigheden bestemmer, hvor hurtigt programmet kører. Computeren kører problemfrit, hvis du holder den på mindst 1,5 GB. Selvom det lyder overvældende, er dette nødvendigt for at sikre, at din computer kører problemfrit.

* Er der en masse eller proprietære data gemt på din computer? Beskyttede data er en spild af computerens ressourcer, som du bør være opmærksom på. Computeren bruger masser af strøm til at indlæse ting som din e-mail eller webside. Det betyder, at du spilder din maskines kraft. I stedet for at slå proprietære data fra, hvorfor får du ikkeainerteknologi, der kan hjælpe dig med at undgå proprietære data. Hvis du slår dine private data fra, kan du se RAM-brug og kan også overvåge CPU-forbruget. Hvis du ikke kan få adgang til din e-mail, managuallogin det.

* Kan du sikkerhedskopiere dine vigtige data? De fleste applikationer kan lide at placere cookies på din maskine for at fremskynde side forfriskende. Cookies kan gøre din sideopdatering langsommere, fordi din browser forsøger at hente cachelagrede sider direkte fra serveren. Dette vil få dit lokale lager til at vokse, efterhånden som flere sider indlæses. Din harddisks kapacitet vil ikke være kendt, hvis den ikke sikkerhedskopieres. Carbonite, en velkendt virksomhed, kan oprette en sikkerhedskopi af dine data over hele verden.

* Har du andre virksomheder? Hvis ja, kan du bruge en wildcard-post i din DNS? Med jokertegn kan du skjule dit brugernavn eller din mailadresse online. Dette giver folk mulighed for ikke at finde ud af din adresse, og hvad du forsøger at finde. Du kan skrive en hvilken som helst adresse i feltet, og den vil skjule dig. Hvis du vil sikre dig, at Toronto er opdateret, kan du angive en hvilken som helst adresse i feltet. Ved at tilføje Toronto and@gmail.comin til din e-mail-adresse, vil e-mailen blive sendt fra Gmails e-mail-server i stedet for Googles. Det betyder, at Gmail-e-mail leveres til din computer, ikke din Gmail-adresse.

Der er mange muligheder for at bestemme e-mail-adresser. Disse kan være ganske nyttige og kan afsløre en masse om dig.

Leave a comment