Home Equity Kreditlinje

Du kan være i stand til at refinansiere dit realkreditlån til at etablere kredit, hvis din kredit ikke er god, eller du har en dårlig betalingshistorik. Du skal forblive aktuelle med dit realkreditlån for at kvalificere sig til fradraget.

Hvis du er en boligejer, er det værd at overveje egenkapitalen i dit hus. Fastforrentede realkreditlån arbejde ud til at være den samme uge som variabel rente lån, og ofte har lavere rentebetalinger. Lukkeomkostningerne for dit realkreditlån vil være lavere, og dine samlede omkostninger vil også falde. Der er en potentiel ulempe ved fastforrentede lån: de giver ikke mulighed for rentenedsættelser i lånets løbetid.

Home lånekapital (HELOC) lad en låntager bruge egenkapital (eller voksende balance) i hans eller hendes hjem som kredit. Mens et kreditkort låner mod kredit til rådighed for låntageren og afgifter rente på denne balance, en HELOC er i stand til at låne mod egenkapital eller den stigende balance i hjemmet. Låntageren er kun ansvarlig for den kredit, han / hun bruger. Der opkræves ingen renter af noget beløb ud over trækningsperioden. I løbet af lodtrækningen periode, kan låntageren ikke få adgang til kredit. I stedet betaler han eller hun kun renter af det beløb, der er tilgået. Det tildelte adgangsbeløb og lånerenten vil påvirke betalingerne. Træk perioder for typiske kreditkort eller kreditlinjer spænder fra fem til femogtyve år. Låntagere kan kun betale det beløb, de får adgang til i løbet af lodtrækningen og er derfor på en lavere risiko for misligholdelse. Derfor er rentesatser og sanktioner mere tiltalende. Et hjem egenkapital linje er også lav risiko, og derfor lave omkostninger.

Typer af egenkapitallån

Klassisk eller traditionel

Dette fastforrentede lån er normalt bundet til den primære rente. Det er den mest populære lån valg.

1919 Home forbedring lån, der var de mest populære i januar 2009. ÅOP for hele året er inklusive alle gebyrer. Den faste sats på 30 år på 4,875% og den femårige fastsat til 3,3% er henholdsvis 4,78% og 3,25%.

3-årig fast 7a lån

Konventionelle realkreditlån er udstedt gæld med amortiseret hovedstol, renter, amortiserede betalinger, og et udtryk. Årlige renter er opkrævet, men der er ingen betaling forfalder, indtil lånet er betalt ud. Hver maj fastsætter Federal Reserve den primære rente. Det er normalt udgivet på 8:00.m. Boligkøbere er yderst forsigtige. Federal Homestead Tax Credit gælder for hjem egenkapital op til $ 500.000, $ 125.000, $ 250.000, og $ 250.000. Hjemmet egenkapital linje svarer til 80% af den resulterende Home Equity. Værdier. Denne kreditlinje kan opstilles til visse grænser og kan tilbagebetales over en bestemt periode. Den gennemsnitlige trækningsperiode varierer fra 5 til 7 år. Renten er på en lille del af hjemmet egenkapital. Et alternativ er at bytte din eksisterende realkreditlån og refinansiere med en højere sats.

I tilfælde af, at lånet ikke er fuldt betalt, kan der anvendes rentesanktioner. Disse gebyrer er lig med 1/3 af 1%.

Dagsberegning: Rentebeløbet for aktuel på den næste betalingsdato eller en amortiseret betaling.

Udvidelse Død og Bulk Buraimaread Eget flag Meningsfuld prisstigning af basissalgsprisen Ingen rentebetalinger i kort tid

Refinansiering Lån Energieffektivitet – Lav rente refinansiering for øget lån energieffektivitet og godkendelse af nye vilkår, sigt, eller live.

Refinansiering af israelsk skat.

Ref SchwRI 36-årig fastforrentet lån 6mths-8 måneder og 40mths.

Residential Planto revolverende satser kano indenlandske lån. Markedsvilkårene kan påvirke markedsrenten.

Leave a comment