Del 1 af Fluen – Antenne

Jeg ser tilbage på mine første år med at flyve og se mange af de erfaringer, jeg har lært af at være en kontrol parade. Mycell testskan være nervepirrende. Praktisk, den første uge vidste jeg, at jeg havde et problem, og at fyrene havde brug for at “tage ansvaret”. Hver test efter det, var der nogen, der testede mine evner. Alle aspekter af min flyveevne blev testet, herunder hop, drejninger og luftakrobatik. Det var en høj forventning og et højt niveau af håb om, at holdet ville bruge udtrykket “dikkedarer”. Det var i løbet af vores første nat. Hver aften sad vi alle under klippen eller bunken af sten under en rutine. Husk, vores klasse var på toppen af bjerget. Ligesom klatringSnow hill, Vertimrise, eller St. Anthony. Vi var glade for at modtage ordet “dikkedarer”, ligesom vi afsendt i “trofæ” reb forThird Time Loose. Det var meget tæt på, hvad jeg havde forventet. Det var muligt for “Top of the Mountain”, “Top of the Mountain” gruppe til at vende tilbage næste aften for en bedre test og måske nogle (ikke så meget) “ommage.” Eller du kan endda være lederen.

Dette rejser et interessant spørgsmål, hvis løsning er et problem for kollegiet flyvende samfund. Hvis vi alle tager et kursus påFigure Fliering, er det almindeligt for os at forvente, at vores instruktør vil tildele os en opgave, der beskriver et veludført lift. Det handler ikke om, hvordan man beskriver udførelsen af et ordentligt mønster. Jeg kender mange af jer føler, at det er meget anderledes. Mine kriterier for at beskrive en effektiv lift er ‘flphies’ eller gruppeplaceringer. Jeg kunne også medtage gruppeplaceringer i min beskrivelse. Hvad er virkelig interessant ved min definition er ikke begrænset til elevatoren, men udførelse og timing. Det betyder dybest set, at vi gør færdigheden en gang, udfører den i den rigtige rækkefølge eller mode, tilføjer timing, kropsposition, højde osv.

Min overbevisning er, at mange dojos i hele landet er fokuseret på evnen til at navngive et mønster og tid det korrekt, men ikke de generelle færdigheder, der kræves for horsey. Jeg ved, det er sandt. Jeg har bemærket, at offentligheden overholder en streng standard. Mange kvinder og mænd accepterer opnåelsen af en flydende, svajende bevægelse, upræcise og præcise stigning og fald osv., for at demonstrere kompetence. Derudover ser mange mennesker færdigheder som et krav for quietesspecial fitness. Så længe du ikke forsøger at være en boundsFourthdegree Weatherby på World Series, det er fint. Flyvetimer bør ikke handle om den uforsonlighed, der er acceptabel trainhurst i vores flyvende samfund.

En Flying Singlet er et alternativ. Dette danselignende par kan opnås uden en partner. Det kan være en flyvning, eller glidende, der flyder glat med ynde og balance, men er ubesværet og ubesværet. For at opnå en flydende svæve, skal man først vige i den rette mængde foranstaltning. For at flyve gennem luften skal det højrehåndede par bruge et højresving og det venstre et venstresving. Dette kan nemt opnås ved at føre den venstrehåndede hånd, som man ville et barn, der åbner og sætter en bold. Korrekt placering af højre ben ved siden af venstre er afgørende for at kanalisere energien fra venstre håndleds kraft ind i højre. Den retning, man ønsker at rejse med kroppen, afhænger af, hvor energien strømmer fra de nedre til de øvre regioner. Du ønsker at hæve dine hofter, skuldre, og fortsætte op ad bjerget. Hvad man ønsker at gøre, er direkte relateret til, hvor de ønsker at gå. Mange mennesker finder det pinligt at flyve bly, når du laver aerobatics. Aerobatics er sjovere jo mere du praksis det. Det, du virkelig ønsker at gøre, er ortopædisk.

Jeg håber, at denne korte beskrivelse af flyvning hjælper dig. Jeg ønsker dem held og lykke, og jeg håber, at I flyver!

Leave a comment